Nakskov Gymnasiums 1979-årgang

        25 års jubilæet i juni 2004

 

Startside
25 års jubilæum reportage
25 års jubilæum - optakt
Dionysos
For 25 år siden ...
Nu
Klassesider
Lærerne
Opdateringer
Blå Bog
Andre NG-blade
NG's historie
Reaktioner
Links
Feedback

Til sommer er det blevet 25 år siden, vi blev færdige som studenter eller HF'ere på Nakskov Gymnasium.

Her kan du se lidt avisklip fra dengang:

 

Og ved at klikke her kan du se billeder fra translokationen i 1979!

 

Formålet med dette netsted er i anledning af 25-års jubilæet at være et sted, hvor vi jubilarer kan hente og give nyheder om jubilæet, om os selv og kammeraterne, og være et sted, hvor vi kan finde hinanden.

Translokationen 2004 foregår fredag d. 18. juni kl. 10 i Idrætscenteret - så reserver allerede nu datoen i kalenderen, så vi bliver mange 25-års jubilarer, der møder frem.

Derudover må det som udgangspunkt være de enkelte klasser der arrangerer deres eget jubilæum - men har nogen lyst til at arrangere noget fælles, så send et indlæg.

3y regner med at indtage hæderkronede Kælderen i løbet af aftenen - det ville være sjovt om vi alle endte med at mødes dér.

For dem der har brug for at skaffe sig et sted at overnatte, er der bl.a. følgende muligheder:

Krukholm, Maribovej 134: Enkeltværelse med adgang til bad: 360 kr; enkeltværelse med eget bad/wc: 440 kr.    Tlf. 54 92 20 35.

Hotel Harmonien: Enkeltværelse: 525 kr.   Tlf. 54 95 91 90.  www.hotel-harmonien.dk

Skovridergaarden: Enkeltværelse fra 540 kr.  Tlf. 54 92 03 55.   www.skovridergaarden.dk

Jeg regner med løbende at opdatere siden med nye oplysninger, interviews, avisklip, tilbagemeldinger mv.  - så send mig en mail med informationer, nyheder, billeder og links; eller benyt formularen.

Mange hilsener

Sten Mogensen (3y)

Hvis der på netstedet står adresseoplysninger eller andet om dig, som du helst ikke vil have; eller I allerede har et websted til jeres klasse og ikke har brug for siden her til jeres klasse, så send mig besked herom, så fjerner jeg det naturligvis straks.